Uusi elämä

Mainittakoon tässä sivumennen, että olin rakastunut Taika-Jimin morsiameen prinsessa Nardaan, Iskevän Salaman tyttöystävään Dale Ardeniin sekä Li’l Abnerin kurvikkaaseen heilaan Daisy Maehin. Palatakseni jälleen asiaan totean, että tämä juhla, jota en ollut osannut edes odottaa, oli elämäni onnellisimpia hetkiä. Se oli minulle paras osoitus siitä, että olin turvassa ja ystävien ympäröimänä. Vaikeat ajat olivat selvästikin ohi. Minun oli ikävä Antonieta-tätiä, ja olin vienyt kukkia hänen vaatimattomalle haudalleen, mutta enää en halunnut palata siihen puutteen ja pelon leimaamaan elämään. Täällä madame Iaran luona minulla oli kaikkea: jääkaappi aina täynnä hedelmiä, hilloja, virvokkeita, juustoja ja salamimakkaraa; odotussalissa oli sanoma- ja aikakauslehtiä, almanakkoja ja jokunen romaani, ja vaatekomeroni oli täynnä hyviä ja tyylikkäitä vaatteita. Rahaakaan ei minulta puuttunut, mistä sopi kiittää asukkaiden, naapureiden ja talon vieraiden valtavaa kirjeenvaihtoa.